Головна » Статті » Рецепти

Яєчний паштет з печінкою тріски
Ще один варіант того, як можна використовувати надлишки варених великодніх яєць, які варять у великих кількостях на свято Пасхи - яєчний паштет-паста з додаванням консервованої печінки тріски. Це апетитна і смачна намазки на хліб, яка чудово підійде, наприклад, на сніданок.

Список складових, які вам будуть потрібні для приготування такого паштету: вісім курячих яєць (попередньо зварених круто), одна банка консервованої печінки тріски, одна досить великого розміру головка ріпчастої цибулі, одна середня морква, сік з одного лимона, по одній столовій ложці вершкового і рослинного масла, сіль і чорний перець.

Варені яйця потрібно очистити від шкаралупи, ріпчасту цибулю і моркву почистити, а потім цибулю дрібно порізати, а моркву натерти на середній тертці. Далі підготовлені цибулю і моркву обсмажити до м'якості на суміші двох масел - розтопленого вершкового і рослинного.
Яйця досить крупно порізати, з консервованої печінки тріски злити всю рідину, після чого яйця, обсмажені овочі і печінка тріски помістити в чашу блендера і подрібнити до стану однорідності.
Додати в паштет лимонний сік, а також поперчити і посолити його, після чого перекласти паштет у форму і відправити в холодильник на ніч (ну або годин на 6-7).
Просмотров: 624
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, тріски

Рекомендовані рецепти:

Картопля в паприці (рецепт)
"Торф'яної пиріг"
Яблучний насипний пиріг
Сирна запіканка
Бутерброди з ананасом та сиром
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: