Головна » Статті » Рецепти

Бразильський сирний хліб
Таку рум'яну і ароматну випічку було б не зовсім вірно назвати хлібом, так як за звичним у нас продуктом з такою назвою у цієї страви все-таки є досить велика різниця. Це швидше схоже на закусочний кекс з начинкою або ж на своєрідний пироги або булочки з м'ясом. Але найголовніше, що такий бразильський сирний хліб виходить гарним і смачним блюдом, а до того ж і досить ситним.

Необхідні продукти для приготування: близько 300-400 грамів м'ясного фаршу асорті (свинний і яловичий), вісім столових ложок пшеничного борошна, 10 г пекарського порошку, шість столових ложок оливкової олії, 100-150 грамів твердого сиру, половинка чайної ложечки солі, дві третини склянки молока, одне яйце, вершкове масло і кунжутне насіння для посипання випічки.

До сирому яйцю додати сіль і оливкове масло і все це збити, а потім влити молоко, перемішати і додати потроху борошно, змішану з пекарським порошком, а потім додати дрібно натертий твердий сир і добре перемішати.
Формочки для кексів змастити вершковим маслом і в кожну покласти по невеликому кульці-фрикадельке, слепленной з фаршу, і влити дві столові ложки тіста, а зверху посипати кунжутним насінням.
Випікати протягом 20 хвилин в розігрітій до температури 200 градусів духовці.
Просмотров: 925
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: досить, масло

Рекомендовані рецепти:

Молоді кабачки в горіховому соусі
Кекс столичний
Кекс "селянські"
Гречка з консервованим тунцем
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Швейцарський шоколадний рулет
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: