Головна » Статті » Рецепти

Українські пампушки з часником
Інгредієнти:
Молоко (тепле, для тіста) - 400 мл
Масло вершкове (растопленное.для тесту) - 100 г
Цукор (для тіста) - 1 ст. л.
Сіль (для тесту - 1ч.л.; для соусу - 1ч.л.) - 2 ч. л.
Олія (для тесту - 2ст.л., для соусу - 2ст.л.) - 4 ст. л.
Яйце (2шт. - для тіста і 1шт. - для змащування) - 3 шт
Дріжджі (сухі, активні,для тіста) - 11 г
Борошно (для тіста) - 5 стак.
Часник (молодий, для соусу) - 2 пуч.
Приготування
Молоко закип'ятити. Масло розтопити і додати молоко. Добре розмішати.
Яйця розтерти з цукром і сіллю.
молочну суміш влити яйця.
Додати олію.
Сухі дріжджі змішати з борошном.
Замісити тісто, як на оладки.
Коли підійде, додати борошно, що залишилося, і дати підійти ще раз.
Поки тісто підходить, зробити соус - молодий зелений часник двічі пропустити через м ’ ясорубку, додати сіль і олію. Все добре перемішати.
Коли тісто підійшло, сформувати булочки
Змастити яйцем
Випікати при 180С 35-40 хвилин
Ще гарячими щедро змастити пампушки часниковим соусом!
Приємного апетиту!
Автор: Алла 1976
Просмотров: 739
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

Імбирне печиво
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Часникові рулетики
Шоколадна баба (рецепт)
Печиво з фісташками
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: