Головна » Статті » Рецепти |
Українські пампушки з часником
Інгредієнти: Молоко (тепле, для тіста) - 400 мл Масло вершкове (растопленное.для тесту) - 100 г Цукор (для тіста) - 1 ст. л. Сіль (для тесту - 1ч.л.; для соусу - 1ч.л.) - 2 ч. л. Олія (для тесту - 2ст.л., для соусу - 2ст.л.) - 4 ст. л. Яйце (2шт. - для тіста і 1шт. - для змащування) - 3 шт Дріжджі (сухі, активні,для тіста) - 11 г Борошно (для тіста) - 5 стак. Часник (молодий, для соусу) - 2 пуч. Приготування Молоко закип'ятити. Масло розтопити і додати молоко. Добре розмішати. Яйця розтерти з цукром і сіллю. молочну суміш влити яйця. Додати олію. Сухі дріжджі змішати з борошном. Замісити тісто, як на оладки. Коли підійде, додати борошно, що залишилося, і дати підійти ще раз. Поки тісто підходить, зробити соус - молодий зелений часник двічі пропустити через м ’ ясорубку, додати сіль і олію. Все добре перемішати. Коли тісто підійшло, сформувати булочки Змастити яйцем Випікати при 180С 35-40 хвилин Ще гарячими щедро змастити пампушки часниковим соусом! Приємного апетиту! Автор: Алла 1976 | |
Просмотров: 1010 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |