Цей рецепт отриманий від знайомого поляка, який стверджує, що так квасоля готують у Німеччині, в деяких її областях. У всякому разі, виходить швидко і смачно, а сама страва сподобається тим, хто, взагалі, любить бобовые.Продукты брати довільно, на свій смак. Сама тривала процедура - це зварити квасолю до м'якості. Можна попередньо замочити її в прохолодної кип'яченої води, добре, якщо на всю ніч. Потім довести до кипіння і варити на слабкому вогні. Посолити у самому кінці варіння. Тепер злити рідину з квасолі, охолодити і розмішати в ній пару столових ложок пшеничного борошна. У сотейнику або глибокій сковороді розігріти олію, обсмажити 2-3 подрібнених зубчики часнику і будь-яку ковбасу, порізану кубиками. Можна використовувати варену або копчену, мисливські сосиски, нарізані кружечками. Додати томатну пасту, все обсмажити, додати бовтанку з борошном, довести до кипіння і покласти квасолю. Ретельно розмішати і прогріти 5 хвилин.
|