Головна » Статті » Рецепти

Квасолька по-бретонськи
Цей рецепт отриманий від знайомого поляка, який стверджує, що так квасоля готують у Німеччині, в деяких її областях. У всякому разі, виходить швидко і смачно, а сама страва сподобається тим, хто, взагалі, любить бобовые.Продукты брати довільно, на свій смак.
Сама тривала процедура - це зварити квасолю до м'якості. Можна попередньо замочити її в прохолодної кип'яченої води, добре, якщо на всю ніч. Потім довести до кипіння і варити на слабкому вогні.
Посолити у самому кінці варіння.
Тепер злити рідину з квасолі, охолодити і розмішати в ній пару столових ложок пшеничного борошна.
У сотейнику або глибокій сковороді розігріти олію, обсмажити 2-3 подрібнених зубчики часнику і будь-яку ковбасу, порізану кубиками. Можна використовувати варену або копчену, мисливські сосиски, нарізані кружечками.
Додати томатну пасту, все обсмажити, додати бовтанку з борошном, довести до кипіння і покласти квасолю.
Ретельно розмішати і прогріти 5 хвилин.
Просмотров: 1293
Категория: Рецепти |
| Теги: розмішати, Сама

Рекомендовані рецепти:

Ягідно-фруктовий десерт
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Ватрушки "Трояндочки"
Запіканка з гарбуза і сиру
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Відкриті булочки з персиком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: