Головна » Статті » Рецепти

Печиво серпантин
Приготуємо пісочне печиво з малюнком у вигляді розкручує спіралі.
Інгредієнти
* вершкове масло або маргарин - 200 г;
* борошно пшеничне - 400-450 г;
* яйця - 2 штуки;
* розпушувач - 1 пакетик (12 м);
* какао порошок - 4 столові ложки;
* ванільний цукор - 1 пакетик (15 г);
* цукровий пісок - 200 г.
Приготувати пісочне тісто. Для чого розм'якшений маргарин розтерти з цукровим піском і ванільним цукром. Додати 2 яйця, перемішати.
Додати розпушувач, просіяне борошно і замісити тісто. Готове тісто розділити на дві частини. В одну з частин додати какао порошок і ретельно вимісити.
Кожен грудочку розділити на дві частини. Загалом у нас вийде 4 частини тесту - 2 світлі і темні. Кожну частину розкачати у вигляді однакових за розміром квадратів або прямокутників.
На світлий пласт покласти темний і згорнути рулетом. Загорнути в харчову плівку, прибрати в морозилку на 30 хвилин.
Тепер навпаки, на темний пласт покласти світлий. Також згорнути рулетом, обернути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
Увімкнути духова шафа і нагріти до 200 градусів.
Охолоджені рулети дістати з холоду, нарізати на кружечки або овали товщиною 0,5 см. Викласти на деко, застелене пергаментним папером.
Випікати 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Автор Господиня.
Просмотров: 1024
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво, тісто

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з бринзою та руколою
Пісні рогалики
Мигдальне поліно
Чізкейк з літніми ягодами
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Рулет з лимоном
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: