Головна » Статті » Рецепти |
Печиво серпантин
Приготуємо пісочне печиво з малюнком у вигляді розкручує спіралі. Інгредієнти * вершкове масло або маргарин - 200 г; * борошно пшеничне - 400-450 г; * яйця - 2 штуки; * розпушувач - 1 пакетик (12 м); * какао порошок - 4 столові ложки; * ванільний цукор - 1 пакетик (15 г); * цукровий пісок - 200 г. Приготувати пісочне тісто. Для чого розм'якшений маргарин розтерти з цукровим піском і ванільним цукром. Додати 2 яйця, перемішати. Додати розпушувач, просіяне борошно і замісити тісто. Готове тісто розділити на дві частини. В одну з частин додати какао порошок і ретельно вимісити. Кожен грудочку розділити на дві частини. Загалом у нас вийде 4 частини тесту - 2 світлі і темні. Кожну частину розкачати у вигляді однакових за розміром квадратів або прямокутників. На світлий пласт покласти темний і згорнути рулетом. Загорнути в харчову плівку, прибрати в морозилку на 30 хвилин. Тепер навпаки, на темний пласт покласти світлий. Також згорнути рулетом, обернути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин. Увімкнути духова шафа і нагріти до 200 градусів. Охолоджені рулети дістати з холоду, нарізати на кружечки або овали товщиною 0,5 см. Викласти на деко, застелене пергаментним папером. Випікати 15 хвилин при температурі 200 градусів. Автор Господиня. | |
Просмотров: 1024 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |