Пісні голубці з грибами, смачно і корисно, можна включити в вегетаріанське меню.Необходимые продукти: качан капусти на 2 кг, 500го глив, півсклянки гречаної крупи, 3 цибулини, 4 морквини, 3 картоплини, 2 столові ложки томатної пасти, 3 столові ложки рослинної олії, кмин, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: гострим ножем вирізати качан з капустяного качана, опустити в солоний окріп, варити до м'якості верхніх листків. Остудити. Розібрати на листя. Зрізати щільні жилки. Фаршу: гречку зварити до готовності в склянці підсоленого окропу під кришкою. Цибулю і моркву нашаткувати дуже маленькими кубиками, смажити на сковороді в олії, розділити на 2 частини. Гриби дрібно нарізати і обсмажити. З'єднати з половиною цибулі і моркви. Картоплю натерти на дрібній тертці. Віджати зайву рідину, додати до овочів і глива, добре перемішати, посолити, поперчити. На листя викладати фарш, згортаючи в голубці. Складати в вогнетривку форму. Другу частину засмажки змішати з томатною пастою і склянкою окропу, залити голубці. Поставити в нагріту до 160 ° с духовку, запікати 1 годину.
|