Головна » Статті » Рецепти

Ніжний німецький пиріг Buchteln
Інгредієнти:
* 125 мл теплого молока
* 250 г пшеничного борошна (можливо +1 склянка)
* 50 г цукру
* 20 г свіжих дріжджів або полпакетика (4 м) сухих дріжджів
* 3 яйця
* трохи лимонний цедри
* 1 ч. л. рому або коньяку
* 50 г вершкового масла
* 1 пакет ванільного цукру
* щіпка солі
* 125 мл вершків 35-%ной жирності (за бажання можна це кількість збільшити)
Приготування:
1. В тепле молоко всипати дріжджі, 20 г цукру, 50 г борошна перемішати і залишити в теплому місці підійти.
2. У велику миску викласти 200 г борошна, розтоплене і трошки охолоджене масло, жовтки, 1 яйце, 20 г цукру, щіпка солі, цедру, ром і ванільний цукор і змішати з неї опарою в гладке тісто.
3. Тісто накрити і поставити в тепле місце підходити, поки не збільшиться вдвічі (приблизно 40 хвилин).
4. Велику жароміцну форму змастити маслом, змішати вершки і 10 г цукру і залити форму. Тісто розкачати на посипаній борошном поверхні, відрізати маленькі шматочки, скачати з них кульки і помістити у форму плотненько один до одного. Бажано, щоб ваша форма була глибше, щоб при випіканні вершки не вийшли з форми.
5. Дати ще 10 хвилин подойти.Смешать жовток з 2 ст.л. молока і змастити булочки.
6. Випікати в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Подавати з ванільним соусом (найпростіше з розтопленим ванільним морозивом або крем-брюле).
7. У орининальном рецепті такі булочки наповнюють джемом.
Поліна Соболєва
Просмотров: 693
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг

Рекомендовані рецепти:

Печінкові трюфеля в сирі
Шоколадне печиво з кракелюром
Рулет з макової начинкою
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Великодні паски
Салат "Букет тюльпанів"
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: