Головна » Статті » Рецепти |
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Інгредієнти: * 125 мл теплого молока * 250 г пшеничного борошна (можливо +1 склянка) * 50 г цукру * 20 г свіжих дріжджів або полпакетика (4 м) сухих дріжджів * 3 яйця * трохи лимонний цедри * 1 ч. л. рому або коньяку * 50 г вершкового масла * 1 пакет ванільного цукру * щіпка солі * 125 мл вершків 35-%ной жирності (за бажання можна це кількість збільшити) Приготування: 1. В тепле молоко всипати дріжджі, 20 г цукру, 50 г борошна перемішати і залишити в теплому місці підійти. 2. У велику миску викласти 200 г борошна, розтоплене і трошки охолоджене масло, жовтки, 1 яйце, 20 г цукру, щіпка солі, цедру, ром і ванільний цукор і змішати з неї опарою в гладке тісто. 3. Тісто накрити і поставити в тепле місце підходити, поки не збільшиться вдвічі (приблизно 40 хвилин). 4. Велику жароміцну форму змастити маслом, змішати вершки і 10 г цукру і залити форму. Тісто розкачати на посипаній борошном поверхні, відрізати маленькі шматочки, скачати з них кульки і помістити у форму плотненько один до одного. Бажано, щоб ваша форма була глибше, щоб при випіканні вершки не вийшли з форми. 5. Дати ще 10 хвилин подойти.Смешать жовток з 2 ст.л. молока і змастити булочки. 6. Випікати в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Подавати з ванільним соусом (найпростіше з розтопленим ванільним морозивом або крем-брюле). 7. У орининальном рецепті такі булочки наповнюють джемом. Поліна Соболєва | |
Просмотров: 928 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |