Головна » Статті » Рецепти |
Сирники з абрикосами
Сирники прийнято готувати на сковорідці. Але в цей раз ми відступимо від звичного рецепту, і будемо запікати сирник в духовці. Так само для пікантності смаку і аромату в сир додамо шматочки абрикос. Інгредієнти: 300 г сиру 2 штуки яєць 50 г борошно 50 г цукру 6 штук абрикоси Приготування: Сир повинен бути вже размятым, коли в нього ми додамо яйця і ретельно перемішати масу. У ємність з сиром додати цукор, перемішати. Маленькими порціями додавати борошно, постійно розмішуючи суміш до однорідної маси. З вимитих і сухих абрикос, видаляємо кісточки. Ділимо ягоди на чотири, бажано рівних частини. На деко викладемо пекарську папір. Папір будемо змащувати олією що б наші сирника придбали золотисту скориночку. Великий столовою ложкою викладаємо тісто на деко і зверху на кожен творожник покласти скибочку абрикоса. Після чого, зверху на абрикоси, викладаємо все тісто. Запікати в розігрітій духовці 180*С близько 20 хвилин. Ми отримали кисло-солодкі сирники, з м'яким присмаком абрикосового варення. Готові сирника краще вживати гарячими і зі сметаною. | |
Просмотров: 1241 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |