Головна » Статті » Рецепти

Сирники з абрикосами
Сирники прийнято готувати на сковорідці. Але в цей раз ми відступимо від звичного рецепту, і будемо запікати сирник в духовці. Так само для пікантності смаку і аромату в сир додамо шматочки абрикос.
Інгредієнти:
300 г сиру
2 штуки яєць
50 г борошно
50 г цукру
6 штук абрикоси
Приготування:
Сир повинен бути вже размятым, коли в нього ми додамо яйця і ретельно перемішати масу. У ємність з сиром додати цукор, перемішати. Маленькими порціями додавати борошно, постійно розмішуючи суміш до однорідної маси.
З вимитих і сухих абрикос, видаляємо кісточки. Ділимо ягоди на чотири, бажано рівних частини.
На деко викладемо пекарську папір. Папір будемо змащувати олією що б наші сирника придбали золотисту скориночку.
Великий столовою ложкою викладаємо тісто на деко і зверху на кожен творожник покласти скибочку абрикоса. Після чого, зверху на абрикоси, викладаємо все тісто.
Запікати в розігрітій духовці 180*С близько 20 хвилин.

Ми отримали кисло-солодкі сирники, з м'яким присмаком абрикосового варення. Готові сирника краще вживати гарячими і зі сметаною.
Просмотров: 1202
Категория: Рецепти |
| Теги: Ми, сирники

Рекомендовані рецепти:

Сочні з сиром
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Сирні оладки з зеленню
Українські пампушки з часником
Спагетті з томатами і рибою
Печиво "Анзак"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: