Головна » Статті » Рецепти |
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Ці досить незвичайні і дивовижні булочки з шинкою досить легкі в приготуванні і практично не потребують будь-яких особливих навичок і приготувань. Все досить просто - тісто, кілька скибочок шинки, трохи зелені з часником, Ваша фантазія і вуаля… шикарні булочки готові і, я впевнений, порадують своїм смаком Вас і ваших домочадців… Склад: - 380 грамів борошна - 1 чайна ложка солі - 2 чайні ложки цукру - 1 ½ чайних ложки сухих активних дріжджів - 150 мл молока - Одне яйце - 70 г вершкового масла або маргарину - 8 скибочок шинки - Один яєчний жовток, збитий з однією столовою ложкою молока Зелень петрушки - 3-4 зубчики часнику Рецепт приготування булочок з шинкою: - В миску просіваємо борошно, додаємо сіль, цукор, сухі дріжджі, вбиваємо яйце, вливаємо тепле молоко і все перемішуємо дерев'яною ложкою, щоб борошно ввібрала в себе рідина. Потім додаємо в тісто розтоплене і охолоджене до 40 градусів вершкове масло або маргарин, і починаємо вимісити тісто протягом 5-6 хвилин. Також для цих цілей можна скористатися кухонним комбайном або хлебопечкой в режимі замісу тіста. У результаті має вийти дуже м'яке і еластичне тісто. - Формуємо з тіста кулю, перекладаємо його в миску і, накривши зверху тонким рушником, залишаємо в теплому місці на годину - півтора, поки тісто як слід не підійде і не збільшитися в обсязі в півтора-два рази. - По закінченні часу підійшло тісто обминаем і перекладаємо його на присипану борошном робочу поверхню. Потім розділити тісто на 8 рівних шматочків. - Розгортаємо качалкою кожен шматочок, потім викладаємо на нього шматочок шинки (не дуже товстий)… …Після цього звертаємо тісто з шинкою в рулет, защипывая краю. В результаті у Вас повинен вийти своєрідний пиріжок овальної форми.- Гострим ножем робимо на кожній сформованої булочці глибокий поздовжній розріз і потім викладаємо їх на змащений маслом лист. - Змащуємо кожну булочку зверху яєчним жовтком, збитим з однією столовою ложкою молока. - Коли всі булочки будуть сформовані, залишаємо їх у спокої на 10-15 хвилин і переходимо до приготування часникової обмазки. - В ступці або за допомогою землянки подрібнюємо часник до стану кашки, потім додаємо до нього дрібно нарізану зелень петрушки. Все перемішуємо до однорідної маси. - В центр кожної булочки викладаємо трохи раніше приготовленої часникової обмазки. - Випікаємо булочки з шинкою в заздалегідь прогрітій духовці 7-8 хвилин при температурі 200 градусів, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і продовжуємо випікати булочки ще 4-5 хвилин. - Готові булочки перекладаємо на решітку і даємо їм трохи охолонути. От і все, незвичайні і дуже апетитні булочки з шинкою готові. А ідея цих дивних і незвичайних булочок була мною подсмотрена на одному із закордонних блогів Cafe of East, який присвячений у тому числі і випічці. | |
Просмотров: 969 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |