Головна » Статті » Рецепти

Полунично-фруктовий салат
Полунично-фруктовий салат дуже гарний у розпал сезону полуниці, коли ягоди, по0настоящему, солодкі, ароматні і сочные.Необходимые продукти: 500 г полуниці середнього розміру, 2 банана, 3 мандарина, 2 ківі, сметана нежирна або натуральний йогурт для заправки.
Процес приготування: банани порізати кружальцями, не більше 2 мм завтовшки. Ківі нарізати невеликими кубиками десь в 1 див. Мандарини розібрати на часточки, намагаючись, по можливості, видалити всі кісточки. Полуниці перебрати сполоснути водою, видалити плодоніжки і розрізати кожну вздовж навпіл.
з'єднати у великій мисці всі підготовлені інгредієнти і акуратно перемішати, намагаючись не пошкодити ніжні плоди
Заправити за смаком сметаною або натуральним йогуртом, розкласти в креманки, прикрасити цілими полуницею і відразу подавати.
Можна за бажанням зверху полити і збитими вершками. Тільки це вже буде кілька калорійне, а сам салатик легкий і дуже смачний.
Чудовий вечерю для тих, що худнуть!
Просмотров: 815
Категория: Рецепти |
| Теги: полуниці, видалити

Рекомендовані рецепти:

Лимонні тістечка
Пастуше пиріг
Гулаб-джамун
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Салат "Салют"
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: