Полунично-фруктовий салат дуже гарний у розпал сезону полуниці, коли ягоди, по0настоящему, солодкі, ароматні і сочные.Необходимые продукти: 500 г полуниці середнього розміру, 2 банана, 3 мандарина, 2 ківі, сметана нежирна або натуральний йогурт для заправки. Процес приготування: банани порізати кружальцями, не більше 2 мм завтовшки. Ківі нарізати невеликими кубиками десь в 1 див. Мандарини розібрати на часточки, намагаючись, по можливості, видалити всі кісточки. Полуниці перебрати сполоснути водою, видалити плодоніжки і розрізати кожну вздовж навпіл. з'єднати у великій мисці всі підготовлені інгредієнти і акуратно перемішати, намагаючись не пошкодити ніжні плоди Заправити за смаком сметаною або натуральним йогуртом, розкласти в креманки, прикрасити цілими полуницею і відразу подавати. Можна за бажанням зверху полити і збитими вершками. Тільки це вже буде кілька калорійне, а сам салатик легкий і дуже смачний. Чудовий вечерю для тих, що худнуть!