Головна » Статті » Рецепти

Закусочне оселедцеве масло
Любителі оселедця можуть їсти свою солону рибку в будь-якому вигляді, дуже добре в цьому рецепті поєднується оселедчик з гірчицею і вершковим маслом. Сполучені разом, ці інгредієнти складають відмінну закуску з хлібцем або з відварною картофелем.Необходимые продукти: 1 велика жирна малосольна оселедець, половина пачки (100 гр) вершкового масла, 1 яйце, 2 столові ложки гірчиці із зернятками ("Французької"), жменю суміші рубаної зелені петрушки і кропу, чорний мелений перець.
Процес приготування: Масло заздалегідь витягнути з холодильника.
Оселедець обробити, щоб вийшло 2 філе, ретельно очищених від всіх, навіть дрібних кісток. Розрізати філе на кілька шматочків.
Зварене круто яйце розрізати навпіл і вийняти жовток.
Скласти в блендер оселедець, жовток, олія, гірчицю, зелень, перець. Подрібнити і збити в однорідну пластичну масу.
Скибочки тостового хліба з висівками або чорного (наприклад, Бородінської) трохи підсушити в духовці.
Намазати сухарики оселедцевою масою і начинити нею ж половинки білків.
Просмотров: 801
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, оселедець

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Яблучний пиріг з штрейзеля
Тефтелі з яблуками
Овочевий суп-пюре з каррі
Торт "Прага"
"Торф'яної пиріг"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: