Головна » Статті » Рецепти

Меренги з апельсиновим соусом
Варіант, як подати меренги (вони ж безе), солодкі і повітряні изделия.Необходимые продукти: 3 білка, склянка цукрової пудри, щіпка ванілі, 1 чайна ложка яблучного або винного оцту, 2 столові ложки подрібнених фісташок і кукурудзяного борошна, 1 їдальня ложка вершкового масла, 3 апельсина, півсклянки червоного сухого вина, 3 ст. ложки цукру, 400 мл вершків, сіль.
Приготування:
Білки збити з дрібкою солі і ванілі в піну. Не зупиняючись, порціями всипати цукрову пудру, фісташки і крохмаль, влити оцет.
Деко змастити вершковим маслом і столовою ложкою викласти на нього отриману масу, злегка приминаючи до плоскої форми.
Духовку розігріти до 150°С, не вище!
Підсушувати меренги 40 хвилин.
Апельсини почистити від шкірки, звільнити від плівок, нарізати часточками.
Сотейник нагріти, розтопити вершкове масло, викласти цукор і апельсини, влити вино і тушкувати на повільному вогні до загусання.
Вершки збити і викласти на меренги, полити соусом.
Просмотров: 572
Категория: Рецепти |
| Теги: соус

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з квасолею
Кекс "селянські"
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
М'ясний террін з помідорами і сиром
Горіхові рогалики
Рибний паштет з овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: