Головна » Статті » Рецепти |
Меренги з апельсиновим соусом
Варіант, як подати меренги (вони ж безе), солодкі і повітряні изделия.Необходимые продукти: 3 білка, склянка цукрової пудри, щіпка ванілі, 1 чайна ложка яблучного або винного оцту, 2 столові ложки подрібнених фісташок і кукурудзяного борошна, 1 їдальня ложка вершкового масла, 3 апельсина, півсклянки червоного сухого вина, 3 ст. ложки цукру, 400 мл вершків, сіль. Приготування: Білки збити з дрібкою солі і ванілі в піну. Не зупиняючись, порціями всипати цукрову пудру, фісташки і крохмаль, влити оцет. Деко змастити вершковим маслом і столовою ложкою викласти на нього отриману масу, злегка приминаючи до плоскої форми. Духовку розігріти до 150°С, не вище! Підсушувати меренги 40 хвилин. Апельсини почистити від шкірки, звільнити від плівок, нарізати часточками. Сотейник нагріти, розтопити вершкове масло, викласти цукор і апельсини, влити вино і тушкувати на повільному вогні до загусання. Вершки збити і викласти на меренги, полити соусом. | |
Просмотров: 637 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |