Головна » Статті » Рецепти

Омлет з лісовими грибами
Омлет не зі звичним печерицями, а з "дикими" лісовими грибами порадує ароматом і смаком. Можна використовувати не сирі, а мариновані лисички, опеньки, грузді, маслята.Необходимые продукти: 1 кг лісових грибів, 5 яєць, 2 зубчики часнику, 4 столові ложки рослинної олії, 2 столові ложки вершкового масла, 1 лимон, щіпка солі, сухого шавлії і базиліка, меленого чорного перцю.
Процес приготування: гриби ретельно почистити, вимити. Обсушити, розклавши га паперових рушниках.
У сотейнику розігріти половину вершкового і оливкового масла, викласти гриби, прогріти в сильному жарі 5 хвилин.
Посипати дрібно нарубаним часником, сухими травами, посолити, поперчити, залити вичавленим лимонним соком. При помішуванні готувати ще 5-7 хвилин.
Залишився обидва масла розігріти в формі або сковороді, в якій буде омлет пектися в духовці. Перекласти в неї гриби, залити збитими віночком яйцями.
Поставити в нагріту до 200°С духовку.
Піч, поки омлетная маса не загусне.

Просмотров: 657
Категория: Рецепти |
| Теги: масла, Омлет

Рекомендовані рецепти:

Шашлички з індички з беконом
Шоколадний кекс
Французькі булочки
Мексиканський шоколадний пиріг
Фруктові пончики
Здобні рогалики з какао
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: