Омлет не зі звичним печерицями, а з "дикими" лісовими грибами порадує ароматом і смаком. Можна використовувати не сирі, а мариновані лисички, опеньки, грузді, маслята.Необходимые продукти: 1 кг лісових грибів, 5 яєць, 2 зубчики часнику, 4 столові ложки рослинної олії, 2 столові ложки вершкового масла, 1 лимон, щіпка солі, сухого шавлії і базиліка, меленого чорного перцю. Процес приготування: гриби ретельно почистити, вимити. Обсушити, розклавши га паперових рушниках. У сотейнику розігріти половину вершкового і оливкового масла, викласти гриби, прогріти в сильному жарі 5 хвилин. Посипати дрібно нарубаним часником, сухими травами, посолити, поперчити, залити вичавленим лимонним соком. При помішуванні готувати ще 5-7 хвилин. Залишився обидва масла розігріти в формі або сковороді, в якій буде омлет пектися в духовці. Перекласти в неї гриби, залити збитими віночком яйцями. Поставити в нагріту до 200°С духовку. Піч, поки омлетная маса не загусне.
|