Головна » Статті » Рецепти |
Яблучні сирники
Я Знаю, що сир дуже корисний, але не занадто його дарую. Зате люблю страви 'з його участю'. Особливо яблучні сирники. Для таких ласунів, як я, це справжня знахідка. Я використовувала: 400 г сиру, 2 яблука, 200 г цукру, 200 г борошна, 2 яйця, 50 г кураги, соняшникова олія для смаження Розминаємо сир. Додаємо цукровий пісок. Вбиваємо яйце. Всипаємо борошно, залишивши трохи для обвалювання, і ретельно перемішуємо. Яблуко очистити від шкірки та насіння, нарізати невеликими шматочками. Моєму й нарізаємо курагу. Яблука і курагу додаємо в тісто. Ліпимо сирники та обвалюємо їх в борошні. Смажимо в соняшниковій олії на добре розігрітій сковороді. А тепер за стіл! З особистого досвіду: * Я люблю сирники щільні, тому готую з самого сухого сиру. * Якщо Ви хочете, щоб сирники вийшли не такі солодкі, візьміть менше цукрового піску і яблука покислее. * Можна також додати трохи родзинок. Ті, хто любить 'посочнее', можуть попередньо замочити сухофрукти на 15-20 хвилин в гарячій воді. | |
Просмотров: 1063 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |