Головна » Статті » Рецепти

Яблучні сирники
Я Знаю, що сир дуже корисний, але не занадто його дарую. Зате люблю страви 'з його участю'. Особливо яблучні сирники. Для таких ласунів, як я, це справжня знахідка.
Я використовувала:
400 г сиру,
2 яблука,
200 г цукру,
200 г борошна,
2 яйця,
50 г кураги,
соняшникова олія для смаження
Розминаємо сир.
Додаємо цукровий пісок.
Вбиваємо яйце.
Всипаємо борошно, залишивши трохи для обвалювання, і ретельно перемішуємо.
Яблуко очистити від шкірки та насіння, нарізати невеликими шматочками.
Моєму й нарізаємо курагу.
Яблука і курагу додаємо в тісто.
Ліпимо сирники та обвалюємо їх в борошні. Смажимо в соняшниковій олії на добре розігрітій сковороді.
А тепер за стіл!
З особистого досвіду:
* Я люблю сирники щільні, тому готую з самого сухого сиру.
* Якщо Ви хочете, щоб сирники вийшли не такі солодкі, візьміть менше цукрового піску і яблука покислее.
* Можна також додати трохи родзинок. Ті, хто любить 'посочнее', можуть попередньо замочити сухофрукти на 15-20 хвилин в гарячій воді.
Просмотров: 1063
Категория: Рецепти |
| Теги: сирники, яблука

Рекомендовані рецепти:

Печиво серпантин
Креветочний салат по-креольски
Листкова коса з капустою
Цукерки з вишні
Заливна шинка
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: