У цьому сезоні я продовжую збирати цікаві рецепти з часниковими стрілками. Поділюся одним з них - смажена картопля з часниковими стрілками. Інгредієнти: кілька картоплин, невеликий пучок часникових стрілок, сіль за смаком, рослинна олія. Картоплю ріжемо соломкою або тонкими кружечками - кому як подобається. У сковорідці розігріти рослинне масло (або витопити сало - на вибір), покласти картоплю, відразу ж перемішати, щоб скибочки покрились жиром і не злиплися між собою. Зробити середній вогонь і обсмажувати хвилин десять. Поглядати і вчасно перемішувати, щоб нижній шар не пригорів. Поки смажиться картопля, часникові стрілки моєму, носики відрізаємо, самі стрілки ріжемо невеликими шматочками. Додаємо до вже наполовину готової картоплі. Обсмажуємо до готовності картоплі, в самому кінці солимо за смаком. Готувати таке блюдо можна і з молодої картоплі, але її краще спочатку відварити, потім обсмажують. В цьому випадку потрібно картоплю і стрілки закидати в масло одночасно.