Доведеться трохи повозитися з цепелінами, але це смачне і красиве блюдо того варто!Необхідні продукти: 6 варених картоплин, 15 сирих картоплин, 1 цибулина, 500 гр вареного м'яса (свинина, яловичина або суміш), 1 столова ложка вершкового масла, сіль, перець чорний і червоний за смаком. Процес приготування: цибулю нарізати маленькими кубиками і обсмажити. М'ясо перемолоти в блендері, змішати з цибулею. Посолити і поперчити. Сиру картоплю почистити і натерти на дрібній тертці, ретельно віджати сік. Варену картоплю розім'яти толкушкой і змішати з сирим картоплею в однорідну масу. Розділити на рівні порції (близько 20), розплющити в коржики, на середину викласти м'ясний фарш, краї з'єднати, надавши овальну форму. Обережно, по одному, опускаючи в киплячий солоний окріп, варити півгодини. Витягнути шумівкою і викласти на підігріте блюдо. Подавати, поливши сметаною або обсмажити дрібно нарізану копчений шпик з цибулею і викласти зверху на кожен цепелін.
|