Головна » Статті » Рецепти

Цепеліни
Доведеться трохи повозитися з цепелінами, але це смачне і красиве блюдо того варто!Необхідні продукти: 6 варених картоплин, 15 сирих картоплин, 1 цибулина, 500 гр вареного м'яса (свинина, яловичина або суміш), 1 столова ложка вершкового масла, сіль, перець чорний і червоний за смаком.
Процес приготування: цибулю нарізати маленькими кубиками і обсмажити. М'ясо перемолоти в блендері, змішати з цибулею. Посолити і поперчити.
Сиру картоплю почистити і натерти на дрібній тертці, ретельно віджати сік. Варену картоплю розім'яти толкушкой і змішати з сирим картоплею в однорідну масу.
Розділити на рівні порції (близько 20), розплющити в коржики, на середину викласти м'ясний фарш, краї з'єднати, надавши овальну форму.
Обережно, по одному, опускаючи в киплячий солоний окріп, варити півгодини.
Витягнути шумівкою і викласти на підігріте блюдо.
Подавати, поливши сметаною або обсмажити дрібно нарізану копчений шпик з цибулею і викласти зверху на кожен цепелін.
Просмотров: 791
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Львівський сирник
Фруктові пончики
Сорбе з чорної смородини
Соус "Бер-блан"
Картопляне пюре з базиліком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: