Рецепт розсипчастого пісочного печива до чаю з дивовижно ніжним малиновим смаком, завдяки додаванню малинового джему і чудовим ароматом мигдалю.
Список потрібних складових: 225 грамів вершкового масла, 350 г борошна, 100 г цукру, одне яйце, половина чайної ложки розпушувача, трохи солі, пів чайної ложки ванільною і мигдальної есенції, дві-три столові ложки малинового джему, а також 50 грамів цукрової пудри, столова ложка лимонного соку і трохи мигдальної есенції для глазурі.
Збити в підходящого розміру мисці м'яке масло з цукром, додати сире яйце, мигдальне і ванільну есенції і знову добре збити, після чого додати муку змішану з розпушувачем і сіллю і перемішати тісто. Сформувати з тіста прямокутник і загорнувши в плівку відправити на пару годин в холодильник. Через покладений час охолоджене тісто розкачати до товщини в один сантиметр і розрізати на три довгих смужки, які викласти на застелене папером деко. По центру кожної смужки зробити своєрідний жолобок, ножем розділити смужки на невеликі шматочки, але не роз'єднувати їх, а в жолобок викласти акуратною смужкою малиновий джем. Випікати печиво в гарячій духовці протягом приблизно 20 хвилин, ще гаряче печиво полити глазур'ю із змішаною цукрової пудри, соку лимона і мигдальної есенції.