Головна » Статті » Рецепти

Буженина в тесті
Дивно ніжне і соковите, до того ж з чудовим ароматом і злегка пряним смаком запечене в тесті м'ясо, яке може бути просто чудовим блюдом святкового частування для гостей або ваших домашніх, яким обов'язково припаде до смаку така м'ясна закуска!

Необхідні продукти: кілограм-півтора свинини, сіль, чорний перець, коріандр, майоран, кілька зубчиків часнику, дві столові ложки оливкової олії, одна столова ложка гірчиці і одна чайна ложка рідкого натурального меду, а також для тесту - близько 250-300 грамів борошна, половина пачки вершкового масла, 200 г сметани, один яєчний жовток, одна-дві столові ложки молока, чайна ложка солі і пару горошин запашного перцю.

Свинину промити в холодній воді й обсушити, після чого щедро натерти сіллю і іншими зазначеними спеціями, нашпигувати всередині часником і обсмажити на оливковій олії перевертаючи і зі всіх сторін. Далі шматок м'яса охолодити і змастити гірчицею і медом, щільно обернути фольгою і 60 хвилин запікати в гарячій духовці.
З масла кімнатної температури, сметани, борошна і солі зробити тісто, яке не повинно прилипати до рук і прибрати його на півгодини в холодильник. Загорнути рівномірно в тісто остигле м'ясо і змастити збитим яєчним жовтком з молоком, після чого відправити в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 25 минут.Резать слід таку буженину в тесті вже холодною.
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, тесті

Рекомендовані рецепти:

Вівсяне печиво з медом
Пиріг з грибами і гречкою
Фруктовий салат з куркою
Сирне печиво з базиліком
Салат сирно-апельсиновий
Пудинг з фініками
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: