Незважаючи на здавалося б просте і нехитре назву такої випічки, печиво приготована за цим рецептом виходить незвичайним і просто чудово смачним! Ось правда для того, щоб його приготувати доведеться трішечки повозиться з тестом, але зате результат сподобається і вам і всім, кому пощастить спробувати це печиво!
Список потрібних продуктів: для шоколадного тіста - дві чашки борошна, два яйця, 110 грамів цукру і 225 г коричневого цукру, по половинці чайної ложки соди і солі, половина чашки какао-порошку, близько 170 г розм'якшеного вершкового масла і дві чайні ложки ванільного екстракту; для ванільного тіста - одна чашка борошна, по чверті чайної ложки солі і соди, половинка чашки коричневого і чверть чашки білого цукру, одне яйце, шість столових ложок м'якого масла, одна чайна ложка ванільного екстракту і пів чашки подрібненого шоколаду.
Технологія приготування шоколадного, і ванільного тесту однакова: спочатку змішують сухі інгредієнти, окремо збивається масло з цукром, до яких додаються яйця і екстракт ванілі і потім потроху суха суміш складових. Тільки в шоколадне тісто йде також какао, а в ванільне в кінці додається подрібнений шоколад. Тісто виходить однакової консистенції, тільки коричневого буде в два рази більше. З усього тесту потрібно сформувати невеликі однакові кульки, коричневий кулька розім'яти в коржик, на нього покласти кульку з білого тіста і накривши зверху такий же лепешечкой шоколадного тіста заліпити краї. Підготовлені таким чином печива слід викласти на застелений деко і випікати 20 хвилин у попередньо розігрітій до 180 градусів духовий печі.