Головна » Статті » Рецепти

Стейк сома з бурякової приправою
Рецепт підходить для приготування будь-якої жирної свіжої риби, але не кістлявою, наприклад, сьомги, палтуса.Необходимые продукти: 4 рибних стейка (з шкірою), 2 буряки, 2 зубчики часнику, 1 лимон, пучок кропу, 2 столові ложки сметани, готового тертого магазинного хрону (з оцтом), соняшникової олії, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування: Заздалегідь запекти в духовці буряк, остудити, очистити. Нарізати тонкими скибочками, полити половиною вичавленого соку з лимона.
Кріп дрібно порубати. Більшу частину змішати в однорідну масу з продавлений через прес часником, сіллю, перцем, хріном, сметаною і лимонним соком.
З боку шкіри у рибі зробити паралельні поперечні надрізи, глибиною в 1 див.
В сковороді на розігрітій олії смажити стейки з боку шкірки 5 хвилин, перевернути, посолити, поперчити, ще пару хвилин обсмажити і помістити на 10 хвилин у духовку, нагріту до 180°С.
Сома і буряк викласти на тарілку, полити приготованим соусом, посипати кропом
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: олії, буряк

Рекомендовані рецепти:

Слойки з бутербродніци
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Ладду - східне ласощі з нуту
Пиріжки з каррі з яловичини
Українські пампушки з часником
Булочки-рулетики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: