Список продуктів: пучок рукколи, дві цибулинки, порізані шматочками, один багет або батон, дві столів. ложки червоного винного оцту, чотири столів. ложки рослинного масла, двісті грамів салямі, двісті п'ятдесят грамів тонко порізаної моцарелли, два запечених в духовці і очищених від насіння і шкірки червоних перцю, два помідори, сіль. Процес приготування:
На сковороді гріємо дві ложки масла, насипаємо цибулю і смажимо його. Коли цибуля стане м'яким, відставляємо сковороду в сторону. Ріжемо батон на 3 частини по горизонталі.
масло збиваємо виделкою разом з оцтом і сіллю. Змащуємо маслом зрізи хліба. У решту суміші висипаємо нарізану рукколу і перемішуємо.
На нижній шар хліба кладемо рукколу, моцарелу, сир, перець і салямі. На перець кладемо хліб, потім нарізані кружечками помідори. На помідори кладемо рукколу, цибуля, перець, салямі. Накриваємо сендвіч останнім шматочком хліба, загортаємо у плівку і охолоджуємо в холодильнику 60 хв.
Приємного апетиту!
|