Головна » Статті » Рецепти

Глінтвейн на мандаринах і журавлині (рецепт)
Ви любите глінтвейн? Я вперше цей напій випробувала на новорічній ялинці, був страшний мороз, я промерзла що називається до нитки і вирішила зігрітися глінтвейном. Купила стаканчик ароматного напою в кіоску, вино вдарило в ніс (у ніс), відразу кашель звідки ні візьмися взявся... Але зігрів напій мене швидко. З тих пір я полюбила глінтвейн, хоча раніше, коли п'ю його, починаю кашляти, хоч і не хворію...
Пропоную сьогодні такий ось рецепт глінтвейну на новий лад, готується напій на мандаринах, з додаванням свіжих ягідок журавлини.

На дно каструльки викладаємо промиті шкурки від трьох мандаринів. Якщо мандарини імпортні, їх спочатку обдати окропом потрібно, потім шкірку добре промити і тільки після цього зчищати її. Додаємо цукру грам сто, очищені часточки мандаринів і всю цю красу тиснемо ступкою. Не до пюре, просто, щоб сік вийшов з шкірки і з часточок.
Доливаємо пів літра вина, штучки п'ять гвоздичок додаємо, кориці за бажанням і і цедру або лайма або лимона. Вино нагріваємо, кип'ятити не можна! Тільки прогріваємо. Даємо глінтвейну настоятися і розливаємо в келихи, сюди ж по жмені журавлини закладаємо.
Глінтвейн з мандаринами і журавлиною готовий!
Просмотров: 620
Категория: Рецепти |
| Теги: напій, глінтвейн

Рекомендовані рецепти:

Квасоля з помідорами і грибами
Зефір на десерт
Картопляне пюре з базиліком
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Меренги з лимонним кремом
Шоколадний торт-бізі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: