Головна » Статті » Рецепти

Домашній хліб з курагою
Цікавий варіант домашнього хліба з сухофруктами. Можна замість кураги взяти чорнослив або финики.Необходимые продукти: 1 стакан житнього борошна або пшеничної муки грубого помелу, 3 столові ложки висівок, півсклянки цукру, 200 гр кураги, 300 мл знежиреного молока, 1 столова ложка розпушувача, 1 столова ложка насіння кмину, 1 столова ложка рослинного масла, щіпка солі
Процес приготування: курагу промити, залити окропом на 10 хвилин, воду злити і дрібно порізати.
Перемішати висівки, цукор і порізану курагу, залити суміш молоком, накрити полотняною серветкою і залишити на 2 години при кімнатній температурі.
Потім насипати борошно, сіль, розпушувач і кмин. Все добре місити в однорідну масу.
Спеціальну форму для хліба вистилати папером для випічки, змастити рослинною олією і викласти тісто.
Випікати в попередньо розігрітій до 180°С духовці поки хліб не підніметься і не буде зверху твердим на дотик, приблизно 40-50 хвилин.
Вийняти хліб з форми, повністю остудити і обгорнути у фольгу.
Просмотров: 695
Категория: Рецепти |
| Теги: хліб, столова

Рекомендовані рецепти:

Торт "Прага"
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Буженина в тесті
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Булочки з корицею
Яблучний штрудель з-австрийски
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: