Головна » Статті » Рецепти

Болгарський картопляний салат
Ще один салатик з картоплею. Ну а як інакше? Ось-ось молода картопелька піде, і ароматна зелень, цибулька! Адже це так смачно, і так корисно! Та й готувати дуже швидко.
Інгредієнти: приблизно кілограм картоплі, хороший пучок зеленої цибулі, по пучку петрушки і кропу, сік одного невеликого лимончика (або яблучний оцет), будь-яке рослинне масло. Солимо і перчимо за смаком (можна і без перцю обійтися).

Картоплю відварюємо в мундирі. Якщо молода - трьом щіткою або скоблим ножем, або відправляємо її в пакет з крупною сіллю і енергійно трясемо - шкірка відійде. Моєму і варимо до готовності. Даємо картоплі охолонути. Якщо варите картоплю в мундирі - потрібно почистити від шкірки.
Зелень і зелену цибулю дрібно рубаємо. Картоплю ріжемо скибочками, але не дуже крупно. Змішуємо із зеленню. Солимо, заправляємо лимонним соком або оцтом, рослинним маслом. Перемішуємо, коригуємо смак (якщо треба). Відразу подаємо. Можна дати трохи настоятися в холодильнику.
Картоплю додайте в салат коли вона повністю охолоне. Гарячий картопля помітно погіршує смак будь-якого салату!
Просмотров: 817
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, молода

Рекомендовані рецепти:

Готуємо кіш
Геркулесові смужки з сухофруктами
Пиріг з гарбузом і ківі
Теплий салат з пасти з креветками
Торт для ангела
Лимонно-кокосовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: