Головна » Статті » Рецепти

Рибний салат з яблуками і горіхами
Такий салат виходить гарним на вигляд, а крім цього дуже апетитним і смачним.

Для його приготування вам будуть потрібні такі продукти: близько 200 грамів рибного філе (окуня або судака), три яблука середніх розмірів, 50 грамів волоських горіхів, зелені салатні листя, сіль за смаком, майонез для заправки салату.

Волоські горіхи для салату необхідно подрібнити (це можна зробити за допомогою качалки або ж як-небудь по-іншому). Салатні листя потрібно спочатку вимити, а потім порізати на смужки. Яблука слід помити, розрізати навпіл і видалити серцевиною і насіння, після цього яблука треба порізати на тоненькі скибочки.
Філе судака або окуня необхідно відварити до готовності, після чого його потрібно остудити і потім розім'яти, довівши до однорідного стану.
У підходящої посуді (мисці) потрібно з'єднати підготовлене філе риби, подрібнені горіхи і нарізані яблука, заправити салат майонезом і додати сіль, після чого добре перемішати.
Готовий салат викласти на тарілку і оформити нарізаними листям салату і шматочками яблук.
Просмотров: 620
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука, салат

Рекомендовані рецепти:

Горіхові рогалики
Торт з мигдальною начинкою
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Відкритий пиріг з персиками
Французькі булочки
Пончики з тертим шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: