Симпатичні і смачні рулетики з гармонійною комбінації смаків риби, копченого бекону, сиру і грибов.Необходимые продукти: 1кг філе будь нежирної риби (мерлуза, крижана, нототенія), 500 гр бекон (вже нарізаного тонкими смужками), 350 гр маринованих печериць, 250 гр відварених і почищених креветок, 300 гр твердого сиру, пучок кропу, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: гриби порізати маленькими кубиками, креветки теж подрібнити, нашаткувати зелень, сир натерти на дрібній тертці. Кожен шматок рибного філе вимити, обсушити і добре відбити молоточком до плоского стану. Посолити і поперчити. Рівномірно розподілити на рибній "коржі" сир, потім насипати шар печериць, зверху акуратно укласти креветки і щільно посипати кропом. Згорнути туго в рулет, загорніть без просвітів смужками бекону, зафіксувати, обмотавши нитками. Розкласти рулетики на деко, запікати в нагрітій до 180°C духовці 20 хвилин. Нитки зняти, подавати рулети зі свіжими овочами.
|