Головна » Статті » Рецепти |
Пиріжки з щавлем і яйцем
Інгредієнти для тіста: * борошно пшеничне - 2,5 склянки; * сухі дріжджі - 6 г; * яйце - 1 шт; * молоко - 1 склянка; * цукровий пісок - 1 столова ложка; * сіль - ½ чайна ложка; для начинки: * щавель - 120 г; * зелена цибуля - 50 г; * яйця - 2-3 штуки; * вершкове масло - 80 г. Тісто Замісити дріжджове тісто безопарним способом. Яйця вимити і зварити в круту. Очистити і нарізати кубиками. Щавель промити, обсушити, наприклад, в « центрифужної » сушінні для зелені. Листя щавлю нарізати. Зелена цибуля вимити і дрібно нарізати. У сковороді розтопити вершкове масло, обсмажити зелену цибулю і щавель протягом 2-х хвилин на повільному вогні, постійно помішуючи. Як тільки зелена маса зменшиться в обсязі, зняти сковороду з вогню. Додати нарізані яйця і перемішати. Тісто розділити на круглі кульки вагою по 35-40 г, накрити кухонним рушником і дати піднятися. Кожна кулька розпластати руками або розкачати з допомогою качалки. У центр кожного кола покласти по 1 столовій ложці начинки і защипати краю. Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього пиріжки. Поставити на растойку на 20 хвилин. Розігріти духовку до 180 градусів. Пиріжки випікати 20-25 хвилин. Підготувати склад для змащування пиріжків. На цей раз я розчинила одну чайну ложку цукрового піску в 2-х столових ложках молока. За 10 хвилин до закінчення випічки змастити пиріжки для освіти красивою скоринки. | |
Просмотров: 1559 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |