Головна » Статті » Рецепти

Пиріжки з щавлем і яйцем
Інгредієнти для тіста:
* борошно пшеничне - 2,5 склянки;
* сухі дріжджі - 6 г;
* яйце - 1 шт;
* молоко - 1 склянка;
* цукровий пісок - 1 столова ложка;
* сіль - ½ чайна ложка;
для начинки:
* щавель - 120 г;
* зелена цибуля - 50 г;
* яйця - 2-3 штуки;
* вершкове масло - 80 г.
Тісто
Замісити дріжджове тісто безопарним способом.
Яйця вимити і зварити в круту. Очистити і нарізати кубиками.
Щавель промити, обсушити, наприклад, в « центрифужної » сушінні для зелені. Листя щавлю нарізати. Зелена цибуля вимити і дрібно нарізати.
У сковороді розтопити вершкове масло, обсмажити зелену цибулю і щавель протягом 2-х хвилин на повільному вогні, постійно помішуючи.
Як тільки зелена маса зменшиться в обсязі, зняти сковороду з вогню. Додати нарізані яйця і перемішати.
Тісто розділити на круглі кульки вагою по 35-40 г, накрити кухонним рушником і дати піднятися.
Кожна кулька розпластати руками або розкачати з допомогою качалки. У центр кожного кола покласти по 1 столовій ложці начинки і защипати краю.
Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього пиріжки. Поставити на растойку на 20 хвилин.
Розігріти духовку до 180 градусів. Пиріжки випікати 20-25 хвилин.
Підготувати склад для змащування пиріжків. На цей раз я розчинила одну чайну ложку цукрового піску в 2-х столових ложках молока.
За 10 хвилин до закінчення випічки змастити пиріжки для освіти красивою скоринки.
Просмотров: 1025
Категория: Рецепти |
| Теги: щавель, пиріжки

Рекомендовані рецепти:

Картопля з овочами, запечений у вершках
Простий рецепт домашнього морозива
Макарони з шинкою і грибним соусом
Пиріжки з каррі з яловичини
Гречана каша з тофу
Порційна шарлотка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: