Напевно у кожної господині знайдеться парочка своїх улюблених рецептів приготування бутербродів до святкового столу. Ось хочу запропонувати і свій "святковий" варіант бутерброда. Йдуть на ура і з'їдаються практично блискавично. Готуються теж швидко, виглядають красиво і апетитно, зверху бутерброд прикрашає колечко ківі. Не знаю як у вас, а у мене сам вигляд цього соковитого плоду викликає апетит.)) Нам знадобляться: батон тонкий з хрусткою скоринкою, часник, майонез, сирок плавлений (жирність може бути будь-яка, особисто мені більше всього "Дружба" подобається) і ківі.
Приготування бутербродів з ківі: сирок на кілька хвилин покласти в морозилку, потім натерти; часник почистити і дуже дрібно нарізати або пропустити через прес. Змішуємо часничок і сирок, трохи майонезу додаємо, в результаті у нас повинна вийти смачна не рідка маса, яку ми і будемо намазувати на шматочки хліба. Багет нарізаємо шматочками, можна їх підсмажити в тостері, зверху сирну масу накладаємо і кружечок очищеного від шкірки ківі. Все, закуска готова.))
|