Смачний салат з корисним тунцем і оливками.Необходимые продукти: 1 баночка консервованого тунця, 1 склянка оливок без кісточок, 1 зубчик часнику, півсклянки довгого рису, 1 солодка фіолетова ялтинська цибулина, 200 гр твердого сиру, 5 перепелиних яєць, 1 столова ложка оливкової олії, 5 столових ложок майонезу, чорний мелений перець і сіль - за смаком. Процес приготування: рис зварити до м'якості під кришкою на мінімальному полум'я в склянці підсоленого окропу. Охолодити. Сир натерти на крупній тертці, перепелині яйця відварити, почистити і розрізати на 4 частини. Оливки порізати навпіл, цибулю нашаткувати тонкими півкільцями. Тунець викласти з банки і розім'яти виделкою. З'єднати всі підготовлені компоненти у великому салатнику: тунець, рис, оливки, цибуля, сир і яйця. Часник пропустити через прес, змішати віночком з перцем, сіллю, майонезом і оливковою олією. Заправити цим соусом салат, дати настоятися півгодини при кометної температурі для посилення смаку.