Головна » Статті » Рецепти

Полуничний пиріг
Я думаю, всі з вас знають про стрімке наближенні зимових свят, і напевно більшість вже потроху готується до зустрічі Нового року. Тому сьогодні ми приготуємо пиріг, один з невід'ємних атрибутів свята, святкового столу. Конкретно - полуничний пиріг.
Для того щоб спекти полуничний пиріг нам потрібно:
Для тіста: 5-6 яєць; 1 склянка цукру 1-1 .5 ст. борошна; зовсім небагато ваніліну.
Для крему: полуницю 200-300 гр. (не вважайте мене божевільним, я розумію що на дворі зима, тому для нашого пирога відмінно підійде і заморожені полуниця ); 1 склянка сметани, цукор за смаком.
Тепер сам процес :
Спочатку слід збити яйця з цукром, всипати борошно і ванілін . Потім перемішати. Всі отримане тісто вилити в глибоку форму для випічки або в сковороду, змащену маслом.
Поставити в розігріту духовку на 20 хв. У залишився бісквіту обережно зрізати верхню частину так, щоб вийшла «крышка». Далі, вирізати внутрішню частину таким чином, щоб залишилися тільки «стінки».
У результаті у вас вийде щось на зразок невеликій каструлі, форми.
Далі вирізаний бісквіт змішати з кремом і покласти назад у нашу "бісквітну каструлю".
Все це накрити «кришкою». І, нарешті, коли пиріг просочився, можна подавати його на десерт.
Також можна прикрасити пиріг полуницею і кремом зверху.
Приємного апетиту!
Просмотров: 1111
Категория: Рецепти |
| Теги: полуничний, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Італійські медові пончики
Булочки "Варенки"
Бабця яблучна
Пиріг з гарбузом і ківі
Відкритий пиріг з персиками
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: