Головна » Статті » Рецепти |
Мафіни з шоколадом
Інгредієнти: * 80 г вершкового масла * 80 г молочного шоколаду * 80 г цукру * 2 яйця * 80 г борошна для млинців * 3 ст. л. цукрової пудри Для шоколадної глазурі: * 125 г молочного шоколаду * 50 мл вершків жирністю 35% * 1 ст. л. розчинної кави Приготування: 1. Приготувати глазур. Шоколад поламати на шматочки, скласти в жароміцну посуд і поставити на каструлю відповідного діаметра зі слабко киплячою водою. Готувати, доки шоколад повністю не розтопиться. Зняти з вогню, влити вершки, додати розчинна кава, перемішати. Дати охолонути. 2. Приготувати тісто. Розтопити Шоколад на водяній бані, додати вершкове масло і перемішати. 3. Зняти з вогню, дати трохи охолонути і всипати цукор. Яйця трохи збити. Постійно перемішуючи, влити їх в шоколадну суміш. Поступово всипати борошно і вимісити гладке еластичне тісто. 4. Силіконові форми збризнути водою. Покласти по чайній ложці шоколадній глазурі у кожну форму. 5. Розігріти духовку до 180 С. На глазур у кожну форму розкласти тісто. Випікати 23-25 хв. 6. Поставити форми з кексами на решітку і, поки вони ще гарячі, змастити що залишилася глазур'ю. Дати трохи охолонути і посипати цукровою пудрою. Подавати теплими або холодними. Якщо ви будете готувати в керамічної або металевому посуді, необхідно змазати форми маслом і прокладати пергаментом або спеціальними паперовими формами. Наповнити форми тестом на половину їх обсягу. Поліна Соболєва | |
Просмотров: 954 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |