Міш - маш - це страва болгарської кухні. Дивне на вигляд і зі смішною назвою, але на ділі виявляється соковитим і смачним. Готується воно з підсмажених яєць, свіжого солодкого болгарського перцю, бринзи і спецій.
Інгредієнти: одна велика цибулина, два солодких болгарських перцю, 300 грам помідор, чотири яйця, пучок петрушки, рослинне масло, 100 г бринзи, сіль і спеції за смаком.
Увага! Якщо бринза витримана, солона, то страву можна не солити. У будь-якому випадку краще спробувати - з сіллю потрібно бути обережніше. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо його в олії приблизно з хвилину. Вогонь робимо середній. Потім додаємо до цибулі нарізаний кубиками солодкий болгарський перець, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні ще хвилин п'ять. обдаємо окропом Помідори, знімаємо шкірку, м'якоть дрібно ріжемо й додаємо в сковорідку до овочів. Бринзу тремо на тертці або розминаємо виделкою. Яйця збиваємо, додаємо бринзу, спеції та зелень, розмішуємо. Виливаємо цю суміш в овочі перемішуємо і готуємо на середньому вогні до бажаної густоти. Подавати міш-маш потрібно гарячим, прямо зі сковорідки.
|