Головна » Статті » Рецепти

Міш - маш
Міш - маш - це страва болгарської кухні. Дивне на вигляд і зі смішною назвою, але на ділі виявляється соковитим і смачним. Готується воно з підсмажених яєць, свіжого солодкого болгарського перцю, бринзи і спецій.

Інгредієнти: одна велика цибулина, два солодких болгарських перцю, 300 грам помідор, чотири яйця, пучок петрушки, рослинне масло, 100 г бринзи, сіль і спеції за смаком.

Увага! Якщо бринза витримана, солона, то страву можна не солити. У будь-якому випадку краще спробувати - з сіллю потрібно бути обережніше.
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо його в олії приблизно з хвилину. Вогонь робимо середній. Потім додаємо до цибулі нарізаний кубиками солодкий болгарський перець, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні ще хвилин п'ять.
обдаємо окропом Помідори, знімаємо шкірку, м'якоть дрібно ріжемо й додаємо в сковорідку до овочів.
Бринзу тремо на тертці або розминаємо виделкою. Яйця збиваємо, додаємо бринзу, спеції та зелень, розмішуємо. Виливаємо цю суміш в овочі перемішуємо і готуємо на середньому вогні до бажаної густоти. Подавати міш-маш потрібно гарячим, прямо зі сковорідки.
Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: бринзи, додаємо

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медове поліно"
Салат "Букет тюльпанів"
Бутербродний торт "Полосатик"
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Заливний пиріг з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: