Головна » Статті » Рецепти |
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Нерідко дивуєшся тому, як же багато ягід та грибів в європейських лісах. Але насправді нічого дивного в цьому немає: у багатьох країнах просто не прийнято їх збирати. Фінляндія в цьому сенсі приємний виняток, принаймні, брусниці, чорницю і журавлину тут не тільки купують на ринку, але і приносять додому з частих лісових прогулянок. Щоб потім приготувати з ягодами який небудь запаморочливий десерт. Вам знадобляться: 300 г борошна 120 г цукру 4 яйця 100 мл молока 200 р вершкового масла 200 г чорниці 3 ч. л. соди ½ чайної ложки ванілі Збиваємо яйця разом з цукром. Розтоплюємо вершкове масло, додати в нього молоко, борошно, соду, ваніль і половину чорниці. Ретельно перемішуємо. Викладаємо суміш у форму, дно якої покриваємо тонкої папером. Розігріваємо духовку й випікаємо пиріг при температурі 200ºС протягом півгодини. Виймаємо з духовки, дати охолонути, посипаємо що залишилася чорницею і подаємо з морозивом. | |
Просмотров: 935 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |