Головна » Статті » Рецепти

Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Нерідко дивуєшся тому, як же багато ягід та грибів в європейських лісах. Але насправді нічого дивного в цьому немає: у багатьох країнах просто не прийнято їх збирати.
Фінляндія в цьому сенсі приємний виняток, принаймні, брусниці, чорницю і журавлину тут не тільки купують на ринку, але і приносять додому з частих лісових прогулянок. Щоб потім приготувати з ягодами який небудь запаморочливий десерт.
Вам знадобляться:
300 г борошна
120 г цукру
4 яйця
100 мл молока
200 р вершкового масла
200 г чорниці
3 ч. л. соди
½ чайної ложки ванілі
Збиваємо яйця разом з цукром. Розтоплюємо вершкове масло, додати в нього молоко, борошно, соду, ваніль і половину чорниці.
Ретельно перемішуємо. Викладаємо суміш у форму, дно якої покриваємо тонкої папером.
Розігріваємо духовку й випікаємо пиріг при температурі 200ºС протягом півгодини. Виймаємо з духовки, дати охолонути, посипаємо що залишилася чорницею і подаємо з морозивом.
Просмотров: 669
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, цьому

Рекомендовані рецепти:

Хлібні булочки з розмарином
Шинка, запечена з ананасами
Домашня сметана
Печиво з фісташками
Перемячи з м'ясом
Булочки з корицею
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: