Головна » Статті » Рецепти

Курячий суп із зеленим горошком
Варіації курячого супу нескінченні. Які продукти не додали в суп, він буде і смачним, і корисним, і ситним. Цей суп, в якому акцент зроблений на овочі, готувати краще зі свіжим або замороженим зеленим горошком - з консервованим смак буде не таким яскравим.
Інгредієнти: 600 г курячого м'яса, один стебло селери, дві цибулини, дві морквини, три зубчики часнику, три картоплини, чайна ложка сухих прованських трав, 200 грам замороженого або свіжого зеленого горошку, сіль за смаком, чорний перець горошком.

Куряче м'ясо кладемо в каструлю, заливаємо двома літрами води, кладемо одну цибулину, перець горошком, стебло селери (його розрізати на кілька частин). Даємо закипіти, знімаємо піну і на невеликому вогні під кришкою варимо приблизно годину.
Моркву ріжемо тонкими скибками, дрібно рубаємо цибулю і часник. Картоплю нарізаємо кубиками. М'ясо виймаємо з бульйону, бульйон проціджуємо.

В товстостінну каструлю вливаємо трохи рослинного масла, обсмажуємо до м'якості цибулю і моркву. Додаємо прованські трави, через хвилину вливаємо бульйон, кладемо картоплю і солимо за смаком. Даємо закипіти, варимо до готовності овочів.
М'ясо відокремлюємо від кісток, розбираємо на шматочки. За п'ять хвилин до готовності додаємо в каструлю зелений горошок і м'ясо. Знімаємо суп з вогню й даємо трохи настоятися. Приємного апетиту!
Просмотров: 771
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, суп

Рекомендовані рецепти:

Курка, запечена з травами
Тайський салат
Печиво із злакових пластівців
Баклажани з сиром і помідорами
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Апельсинові мафіни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: