Головна » Статті » Рецепти |
Млинці з грибами
Млинці з грибами - одне з найсмачніших страв російської кухні. Ситні, запашні, духмяні - вони завжди доречні на столі, не важливо, накритий він для традиційного домашнього обіду або урочистої зустрічі гостей. Пропоную рецепт цього чудового блюда... Інгредієнти для млинців з грибами: - ½ літра молока; - 3 яйця; - 1 склянка борошна; - 1 їдальня ложка борошна; - трохи солі; - 1 столова ложка рослинного масла; - 200 грамів грибів (бажано опеньків); - 1 цибулина. Спосіб приготування. Млинці. Розмішайте в молоці цукор, сіль, борошно і 1 яйце збийте за допомогою міксера, щоб не було грудок. Смажте млинці на розпеченій сковороді, попередньо змащуючи її вершковим маслом або салом. Начинка з грибів. Гриби відваріть, перекрутіть на м'ясорубці, додайте 1 відварних, дрібно нарізані яйця, подрібнений обсмажену на олії цибулю. В кожен млинець покладіть начинку, можна згортати млинці конвертиком, або трубочкою. Готові начинені млинці обсмажте на вершковому маслі до золотистої скоринки. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 682 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |