Головна » Статті » Рецепти

Млинці з грибами
Млинці з грибами - одне з найсмачніших страв російської кухні. Ситні, запашні, духмяні - вони завжди доречні на столі, не важливо, накритий він для традиційного домашнього обіду або урочистої зустрічі гостей. Пропоную рецепт цього чудового блюда...
Інгредієнти для млинців з грибами:
- ½ літра молока;
- 3 яйця;
- 1 склянка борошна;
- 1 їдальня ложка борошна;
- трохи солі;
- 1 столова ложка рослинного масла;
- 200 грамів грибів (бажано опеньків);
- 1 цибулина.

Спосіб приготування.
Млинці.
Розмішайте в молоці цукор, сіль, борошно і 1 яйце збийте за допомогою міксера, щоб не було грудок. Смажте млинці на розпеченій сковороді, попередньо змащуючи її вершковим маслом або салом.
Начинка з грибів.
Гриби відваріть, перекрутіть на м'ясорубці, додайте 1 відварних, дрібно нарізані яйця, подрібнений обсмажену на олії цибулю.
В кожен млинець покладіть начинку, можна згортати млинці конвертиком, або трубочкою. Готові начинені млинці обсмажте на вершковому маслі до золотистої скоринки.
Приємного апетиту!
Просмотров: 643
Категория: Рецепти |
| Теги: млинці, грибами

Рекомендовані рецепти:

Салат "Дубочек"
Картопляні пиріжки з капустою
Солодкі профітролі
Салат з авокадо і бекону
Швидкий какао-пиріг
Зефір на десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: