Головна » Статті » Рецепти |
Горіхові рогалики
![]() Інгредієнти: 200 г борошна; 200 г подрібнених волоських горіхів; 100 г цукрового піску; 250 г вершкового масла; 2 ст. ложки вершків; 60 г рубаного мигдалю; 80 г шоколаду. Вершкове масло охолодити в холодильнику. Потім дрібно посікти, змішати з борошном, меленими волоськими горіхами та цукровим піском. Поступово додати вершки і замісити пластичне тісто. Вийшло тісто розділити на 4 частини. Кожну з них скачати у вигляді невеликої ковбаски діаметром 3-4 см, загорнути в харчову плівку і покласти на 1,5-2 години в холодильник. Нагріти духовку до 160°. Кожну ковбаску розділити на 15 рівних частин , надати їм форму рогаликів і викласти на вистелений папером для випікання деко. Прикрасити мигдалем і поставити в духовку на 12-15 хв. Дати випічки охолонути. Шоколад наламати, розтопити на водяній бані, перекласти в поліетиленовий пакет, зрізати куточок і нанести на рогалики шоколадні лінії. | |
Просмотров: 1244 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |