Головна » Статті » Рецепти

Горіхові рогалики
У дитинстві я рідко гостювала у бабусі - ми жили далеко один від одного... Зате коли улюблені онуки потрапляли в розпорядження бабусі, наступав свято: щодня нас балували смакотою. У тому числі - рогалики. Вони виходили у бабусі особливо добре! На жаль, той рецепт не зберігся, запитати мене вже давно ні в кого, так що я пробую всілякі варіанти в надії, що коли-небудь зможу відтворити смак дитинства... цього разу - з сайту Медовичок.ру
Інгредієнти:
200 г борошна;
200 г подрібнених волоських горіхів;
100 г цукрового піску;
250 г вершкового масла;
2 ст. ложки вершків;
60 г рубаного мигдалю;
80 г шоколаду.
Вершкове масло охолодити в холодильнику. Потім дрібно посікти, змішати з борошном, меленими волоськими горіхами та цукровим піском. Поступово додати вершки і замісити пластичне тісто. Вийшло тісто розділити на 4 частини. Кожну з них скачати у вигляді невеликої ковбаски діаметром 3-4 см, загорнути в харчову плівку і покласти на 1,5-2 години в холодильник.
Нагріти духовку до 160°. Кожну ковбаску розділити на 15 рівних частин , надати їм форму рогаликів і викласти на вистелений папером для випікання деко. Прикрасити мигдалем і поставити в духовку на 12-15 хв. Дати випічки охолонути.
Шоколад наламати, розтопити на водяній бані, перекласти в поліетиленовий пакет, зрізати куточок і нанести на рогалики шоколадні лінії.
Просмотров: 1223
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: бабусі, рогалики

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з овочами в італійському стилі
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Домашні 'Рафаелло'
Сирні кексики
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Зефір на десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: