Головна » Статті » Рецепти |
Готуємо "Рибник"
Інгредієнти * Борошно - 350 г * Вода (кип ’ ячена, тепла) - 250 мл * Олія рослинна - 2 ст. л. * Масло вершкове - 50 г * Дріжджі (сухі) - 2 ч. л. * Цукор - 1 ст. л. * Спеції (сіль, перець, приправи) - 1 ч. л. * Риба (філе) - 600-700 г * Цибуля ріпчаста - 1/2 шт * Цибуля зелена - 50 г * Яйце - 1 шт Приготування Готуємо дріжджове тісто: Дріжджі залити 25 мл теплої води (взяти із загального обсягу) і дати їм підійти борошно, додати сіль, цукор, рослинна олія, теплу воду, дріжджі і все добре замісити. тісто Накрити лляної серветкою, поставити в тепле місце на 30 хвилин. Поки тісто підходить, підготувати рибу: філе трохи підсолити, можна трохи поперчити за смаком. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, зелений - дрібно накришити. Готове тісто, що підійшло нарізати на 8 частин, кожну розкачати в корж завтовшки 1 см. На кожну покласти рибу, посипати нарізаною цибулею, покласти зверху невеликий шматочок вершкового масла. Можна піч і великий рибник, тоді все приготовлене тісто розгортають, кладуть начинку і загортають у один великий пиріг. Рибники згорнути конвертиком, зробити вилкою кілька проколів, змастити збитим яйцем і випікати в попередньою розігрітій до 200 градусів духовці до готовності. Рибники змастити вершковим маслом. Їдять рибники, зрізавши верхню скориночку. У народі говорили: - "Кірка від рибника - хлібу підмога". Приємного апетиту! Автор: Natok-7 | |
Просмотров: 1010 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |