Головна » Статті » Рецепти

Готуємо "Рибник"
Інгредієнти
* Борошно - 350 г
* Вода (кип ’ ячена, тепла) - 250 мл
* Олія рослинна - 2 ст. л.
* Масло вершкове - 50 г
* Дріжджі (сухі) - 2 ч. л.
* Цукор - 1 ст. л.
* Спеції (сіль, перець, приправи) - 1 ч. л.
* Риба (філе) - 600-700 г
* Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
* Цибуля зелена - 50 г
* Яйце - 1 шт
Приготування
Готуємо дріжджове тісто:
Дріжджі залити 25 мл теплої води (взяти із загального обсягу) і дати їм підійти
борошно, додати сіль, цукор, рослинна олія, теплу воду, дріжджі і все добре замісити.
тісто Накрити лляної серветкою, поставити в тепле місце на 30 хвилин.
Поки тісто підходить, підготувати рибу: філе трохи підсолити, можна трохи поперчити за смаком.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, зелений - дрібно накришити.
Готове тісто, що підійшло нарізати на 8 частин, кожну розкачати в корж завтовшки 1 см.
На кожну покласти рибу, посипати нарізаною цибулею, покласти зверху невеликий шматочок вершкового масла.
Можна піч і великий рибник, тоді все приготовлене тісто розгортають, кладуть начинку і загортають у один великий пиріг.
Рибники згорнути конвертиком, зробити вилкою кілька проколів, змастити збитим яйцем і випікати в попередньою розігрітій до 200 градусів духовці до готовності.
Рибники змастити вершковим маслом. Їдять рибники, зрізавши верхню скориночку. У народі говорили: - "Кірка від рибника - хлібу підмога".
Приємного апетиту!
Автор: Natok-7
Просмотров: 1010
Категория: Рецепти |
| Теги: рибники, тісто, дріжджі

Рекомендовані рецепти:

Кекс столичний
Мафіни з мигдалем і цукатами
Оселедець у східному стилі
Салат з оливками і тунцем
Печиво "Анзак"
Запіканка з гарбуза і сиру
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: