Головна » Статті » Рецепти

Гавайська піца (рецепт)
Спочатку готуємо тісто для піци, його найзручніше в хлібопічці замішувати, але якщо немає такої в наявності, руки теж стануть у нагоді.)) Інгредієнти для тіста: півтори ч. ложечки дріжджів, 250 мл молока, п'ять ст. ложок олії соняшникової, три чайних ложки цукру, два яйця, щіпка солі, пів кіло борошна. Тісто має піднятися, потім розкачуємо його круглим або квадратним на весь аркуш листа.
На розкатаний пласт потрібно рівномірно нанести підсолену томатну пасту і трохи сухим базиліком і посипати орегано. Тепер йде основна начинка: сир, шинка вищої якості і ананаси. Гавайська піца завжди з ананасами готується.

потрібно натерти Сир, шинку нарізати кубиками і ананаси теж кубиками. Спочатку тонкий шар сиру, потім вся шинка і ананаси, останній шар сирний. Піца запікається протягом 15 хвилин при температурі +200. Потім відразу нарізати шматочками, ще раз сиром присипається і подається до столу. Ні яких інших інгредієнтів не додавайте в іншому випадку це буде вже не гавайська піца.

Приємного!
Просмотров: 724
Категория: Рецепти |
| Теги: піца, гавайська

Рекомендовані рецепти:

Закуска "Грибна галявина"
Пиріг з сиром
Кекс з курагою
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Манник з сиром
Овочевий суп з курячою грудкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: