Спробуйте подати звичайну гречану кашу по-новому, наприклад, з корисною рибкою, такий як тунець. Виходить дещо незвично, але дуже смачно. Крім того, поєднання гречки і риби обов'язково доповніть зеленою цибулею або ще який-небудь свіжою зеленню за смаком. Можна використовувати сардини або сайру в масле.Необходимые продукти: стакан гречаної крупи, баночка консервованого тунця в олії або у власному соку, 1 чайна ложка вершкового масла, чорний мелений перець, сіль, пучок зеленої цибулі.
Процес приготування: гречану крупу перебрати від сторонніх включень, промити, відкинути на друшляк, щоб висохла. Обсмажити на нагрітої сухій сковороді до характерного потріскування і відразу ж запустити в підсолену киплячу воду. Прибрати нагрівання до мінімального і варити під кришкою до повного википання рідини.
Як стане каша готова, заправити її маслом, перемішати, викласти в тарілку, розкласти зверху розім'ятої тунця і посипати цибулею.
|