Дуже гарна закуска, ефектна і ситна. Однієї такої "Раковини" вистачить для насичення дорослої людини. Варіант закуски підходить і для свята, і для пікніка. потрібні такі Інгредієнти: круглі булочки з кунжутом, яйця перепелині, креветки, майонез, олія, масло, ікра червона (опційно) і курячі яйця.
Як готувати: яйця курячі і перепелині відварюємо, потім курячі дрібно нарізаємо, а перепелині залишаємо цілими. Це і будуть наші "перлинки". Креветки потрібно відварити і почистити, нарізати дрібно і з яйцями курячими змішати, плюс сюди ж майонезу додати. Булочки надрізати, вийняти серединку, подрібнити в крихту і цю саму крихту обсмажити в рослинному маслі. Додаємо крихту до яєць,креветок і майонезу, наповнюємо цієї масою серединку булочок. Всередину викладаємо одне перепелине яєчко очищене і ікрою червоною прикрашаємо вже за своїм бажанням. Якщо ікри немає, можна кріп дрібно нарізати і викласти його, а можна взагалі не прикрашати. Приємного!