Головна » Статті » Рецепти

Лаваш з овочами і авокадо
Ще один смачною варіант начинки в лаваш.Продукты:
1 лист вірменського лавашу, 1 авокадо, 1 червоний болгарський перець, шматок (з долоню) очищеної гарбуза, 1 невеликий буряк, 1 червона солодка цибулина, 1 лимон, 1 зубок часнику, жменя зелені петрушки, щіпка кмину, 2 столові ложки оливкової олії, сіль, мелений чорний перець.
Приготування: Змішати вичавлений часник, сіль, перець, масло, тмин. Натерти цією сумішшю очищені гарбузи і буряки, загорнути у фольгу (окремо), запікати в нагрітій до 180°С духовці до м'якості овочів (30-40 хв).
Гарбуз по готовності розгорнути, допікати відкритою, щоб була скоринка.
Перець піч цілком на решітці, гарячим потримати в пакеті, щоб легко зняти шкірку.
Цибулину нарізати півкільцями.
Гарбуз і буряк порізати тонкими брусочками, перець - смужками. Всі овочі перемішати, посоливши і поперчив.
Авокадо розрізати, витягнути кісточку, вийняти м'якоть, розім'яти виделкою, полити лимонним соком, змішати з сіллю і перцем.
На розгорнутий листок лаваш, розкласти нарізані овочі, зверху - шар авокадо, посипати зеленню, загорнути лаваш конвертом.
Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, лаваш

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Картопля з овочами, запечений у вершках
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Креветочний салат по-креольски
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Манник з цукатами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: