Головна » Статті » Рецепти |
Лаваш з овочами і авокадо
Ще один смачною варіант начинки в лаваш.Продукты: 1 лист вірменського лавашу, 1 авокадо, 1 червоний болгарський перець, шматок (з долоню) очищеної гарбуза, 1 невеликий буряк, 1 червона солодка цибулина, 1 лимон, 1 зубок часнику, жменя зелені петрушки, щіпка кмину, 2 столові ложки оливкової олії, сіль, мелений чорний перець. Приготування: Змішати вичавлений часник, сіль, перець, масло, тмин. Натерти цією сумішшю очищені гарбузи і буряки, загорнути у фольгу (окремо), запікати в нагрітій до 180°С духовці до м'якості овочів (30-40 хв). Гарбуз по готовності розгорнути, допікати відкритою, щоб була скоринка. Перець піч цілком на решітці, гарячим потримати в пакеті, щоб легко зняти шкірку. Цибулину нарізати півкільцями. Гарбуз і буряк порізати тонкими брусочками, перець - смужками. Всі овочі перемішати, посоливши і поперчив. Авокадо розрізати, витягнути кісточку, вийняти м'якоть, розім'яти виделкою, полити лимонним соком, змішати з сіллю і перцем. На розгорнутий листок лаваш, розкласти нарізані овочі, зверху - шар авокадо, посипати зеленню, загорнути лаваш конвертом. | |
Просмотров: 626 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |