Головна » Статті » Рецепти

Лимонно-горіхові млинці
Такі дивовижно смачні і ніжні, приготовані з додаванням млинці з легким горіховим і лимонним присмаком, а також ще й политі солодким і смачним соусом можуть стати прекрасним сніданком, ну або ж чудовим десертом!

Продукти, які знадобляться: для млинців - 50 грамів волоських горіхів, дві чайних ложки лимонної цедри, три яйця, 200 мл вершків 20-відсоткової жирності, дві столові ложки сметани, три чверті склянки борошна, пів чайної ложки розпушувача, 150 мілілітрів води, одна чайна ложка меду, дві столових ложки цукру і трошки солі, дві столові ложки рослинного масла; для соусу - три столових ложки горіхів, половинка лимона. три столові ложки цукру, одна столова ложка меду і одна столова ложка вершкового масла.

Волоські горіхи потрібно спочатку злегка обсмажити, а потім перемолоти до стану дрібної крихти. На паровій бані змішати і разом розтопити мед, цукор, лимонну цедру і яйця і підігрівати, помішуючи і збиваючи при цьому, а потім зняти тісто з водяній бані і змішати з теплою водою і додати сіль. Далі необхідно додати в тісто сметану, а також всипати борошно і подрібнені горіхи, розмішати і після додати вершки і знову перемішати до однорідності. Готове тісто залишити хвилин на 30, а потім додати до нього рослинне масло посмажити млинці.
Для приготування соусу на вершковому маслі обсмажити подрібнені горіхи, після додати до них мед, сік лимона і цукор і готувати на малому вогні до повного розчинення цукру.
Перед подачею млинці полити соусом.
Просмотров: 799
Категория: Рецепти |
| Теги: млинці

Рекомендовані рецепти:

Глазурований сирок "Картопля"
Сирна запіканка з родзинками
Баклажани по-корейськи
Французькі булочки
Запечені яйця з овочами
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: