Гостра курочка для любителів пряної і пікантною мексиканської кухні. Подавати зі свіжими огірками і помидорами.Необходимые продукти: 1 кг молода курка, 1 гострий перчик чилі, 5 столових ложок гірчиці, 2 столові ложки лимонного соку, 3 столові ложки соняшникової олії, півсклянки кукурудзяного борошна, склянка панірувальних сухарів, по 1 столовій ложці меленої паприки і сухого орегано, жменя кінзи, 1 чайна ложка меленого чорного перцю, сіль за смаком. Процес приготування: Перчик чилі звільнити від насіння і подрібнити. Змішати сс гірчицею, лимонним соком і чорним меленим перцем. Курку вимити, обсушити, розділити на порційні шматки. Обмазати отриманою сумішшю. Залишити на 15 хвилин. У тарілці перемішати сіль, панірувальні сухарі, кукурудзяне борошно, кінзу, паприку і орегано. Добре обваляти шматки курячі в паніровці і викласти на деко. Полити зверху маслом. Помістити в нагріту до 200 С духовку. Запікати 40 хвилин до рум'яної скоринки, перевернувши через 20 хвилин.
|