От уже ніколи й не подумала б, що можна приготувати такий ось незвичайний солодкий десерт - смачні і дивно ароматні цукерки з такого, здавалося б, зовсім не підходить для цієї мети продукту, як горох нут, звані на східний манер - ладду.
Необхідні складові для приготування цього незвичайного східного ласощі: 200 грамів нуту, 180 грамів вершкового масла. 125 грамів коричневого цукру, дві столові ложки очищених волоських горіхів, 80 грамів 20-процентних вершків, невеликий щіпці кардамону і кориці, а також горішки кеш'ю для прикраси.
Горох нут для початку необхідно буде перемолоти до стану борошна. Потрібно розтопити вершкове масло в сковороді і додати до нього перемелений нут. після чого перемішати і готувати на невеликому вогні до тих пір, поки суміш не буде мати легкий горіховий аромат, при цьому вміст сковорідку потрібно безперервно помішувати. Цукор слід подрібнити до стану пудри і додати до маси, після чого готувати ще три-чотири хвилини. Далі додати в суміш корицю і кардамон, а також дрібно розмелені волоські горіхи і, все ще не знімаючи з вогню і не припиняючи помішувати, влити трохи вершки, перемішати і прибрати з вогню. Сформувати з отриманої маси кульки і прикрасити їх горішками кешью, після чого надіслати на кілька годин в холодильник.