Головна » Статті » Рецепти

Тістечко пісочне з мигдалем
Інгредієнти:
210 г пшеничного борошна,
115 г вершкового масла,
80 г цукрового піску,
2 яйця,
50 грам мигдалю,
щіпка солі;
на кінчику ножа ваніліну або щіпка лимонної цедри.
Спосіб приготування:
Одне яйце розітріть з цукром і сіллю. Масло розм'якшіть і з'єднайте з розтертим яйцем, перемішайте. Борошно просійте, зробіть у ній поглиблення, введіть масляно-яєчну суміш, кілька крапель ваніліну, розчиненого в гарячій воді. Замісіть тісто, скачайте його в кулю і потримайте в холодильнику 30 хвилин.
Тісто розкачати в пласт товщиною 0,7-- 0,8 см на посипаній борошном поверхні і виріжте кільця діаметром 8--9 см. Кільця покладіть на змащене маслом деко, змастіть їх збитим яйцем і посипте рубаними горіхами. Випікайте при 220--230 гр.С до золотистого кольору.
Приємного апетиту!
Просмотров: 625
Категория: Рецепти |
| Теги: кільця, см

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет нареченої"
Десерт "Халвинка"
Тістечко пісочне з мигдалем
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Ватрушка "Ласун"
Ватрушки "Трояндочки"
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: