Головна » Статті » Рецепти |
Тістечко пісочне з мигдалем
Інгредієнти: 210 г пшеничного борошна, 115 г вершкового масла, 80 г цукрового піску, 2 яйця, 50 грам мигдалю, щіпка солі; на кінчику ножа ваніліну або щіпка лимонної цедри. Спосіб приготування: Одне яйце розітріть з цукром і сіллю. Масло розм'якшіть і з'єднайте з розтертим яйцем, перемішайте. Борошно просійте, зробіть у ній поглиблення, введіть масляно-яєчну суміш, кілька крапель ваніліну, розчиненого в гарячій воді. Замісіть тісто, скачайте його в кулю і потримайте в холодильнику 30 хвилин. Тісто розкачати в пласт товщиною 0,7-- 0,8 см на посипаній борошном поверхні і виріжте кільця діаметром 8--9 см. Кільця покладіть на змащене маслом деко, змастіть їх збитим яйцем і посипте рубаними горіхами. Випікайте при 220--230 гр.С до золотистого кольору. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 773 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |