Головна » Статті » Рецепти

Повітряне суфле з консервованої горбушею
Гарне на вигляд і приємне на смак суфле прикрасить святковий стол.Необходимые продукти: 1 банка горбуші, консервованої у власному соку (або з додаванням масла), 4 яйця, 6 середніх картоплин, пучок зеленого цибулі, 1 їдальня ложка вершкового масла, 2 столові ложки панірувальних сухарів, сіль, тертий мускатний горіх, чорний мелений перець.
Процес приготування: Картоплю почистити, відварити в підсоленій воді до готовності, воду злити, посолити, поперчити, заправити мускатним горіхом. Ретельно потовкти товкачем в пластичну однорідну масу.
Жовтки відокремити від білків. По одному жовтку вбивати в картоплю, ретельно розмішуючи.
Горбушу викласти в тарілку разом з рідиною, добре розім'яти разом з кісточками.
В глибоку форму, змащену маслом, викласти картоплю з жовтками, на нього - шар горбуші. Білки збити в круту піну і розкласти зверху на рибу.
Запікати в попередньо нагрітій до 160°С духовці 20-25 хвилин.
При подачі густо сипати нарізаною зеленою цибулею.
Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: суфле, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Тонкі пиріжки з картоплею
Млинці заварні на молоці
Вишневий пиріг з листкового тіста
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Персиковий торт-суфле
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: