Гарне на вигляд і приємне на смак суфле прикрасить святковий стол.Необходимые продукти: 1 банка горбуші, консервованої у власному соку (або з додаванням масла), 4 яйця, 6 середніх картоплин, пучок зеленого цибулі, 1 їдальня ложка вершкового масла, 2 столові ложки панірувальних сухарів, сіль, тертий мускатний горіх, чорний мелений перець. Процес приготування: Картоплю почистити, відварити в підсоленій воді до готовності, воду злити, посолити, поперчити, заправити мускатним горіхом. Ретельно потовкти товкачем в пластичну однорідну масу. Жовтки відокремити від білків. По одному жовтку вбивати в картоплю, ретельно розмішуючи. Горбушу викласти в тарілку разом з рідиною, добре розім'яти разом з кісточками. В глибоку форму, змащену маслом, викласти картоплю з жовтками, на нього - шар горбуші. Білки збити в круту піну і розкласти зверху на рибу. Запікати в попередньо нагрітій до 160°С духовці 20-25 хвилин. При подачі густо сипати нарізаною зеленою цибулею.