Спеціально для дуже зайнятих господинь з дефіцитом часу існує маса "ледачих" рецептів. Є і швидкий варіант пельмешек.Продукты: 4 склянки борошна, 1 склянка води, 1 яйце, 2 столові ложки соняшникової олії, чайна ложка солі, 1 кг фаршу з суміші свинини з яловичиною або телятиною, 1 цибулина, 1 зубчик часнику, сіль, перець чорний і червоний за смаком. Приготування: робимо тісто - закип'ятити воду з сіллю і маслом, всипати порціями півсклянки борошна прямо в окріп, постійно заважати, "заварюючи" тісто. Трохи охолодити, вбити яйце, замісити з рештою борошном до еластичного стану. При необхідності додати воду або борошно. Загорнути в поліетилен на 1 годину. Натерти на дрібній тертці цибулину, часник пропустити через прес, змішати з фаршем, посолити і поперчити. Розкачати дуже тонко тісто, нанести шар фаршу, згорнути тугий рулет. Загорнути в плівку, потримати годину в морозилці. Нарізати гострим ножем навскіс на скибочки. Смажити на сковороді під кришкою до готовності.