Головна » Статті » Рецепти

"Ліниві" пельмені смажені
Спеціально для дуже зайнятих господинь з дефіцитом часу існує маса "ледачих" рецептів. Є і швидкий варіант пельмешек.Продукты: 4 склянки борошна, 1 склянка води, 1 яйце, 2 столові ложки соняшникової олії, чайна ложка солі, 1 кг фаршу з суміші свинини з яловичиною або телятиною, 1 цибулина, 1 зубчик часнику, сіль, перець чорний і червоний за смаком.
Приготування: робимо тісто - закип'ятити воду з сіллю і маслом, всипати порціями півсклянки борошна прямо в окріп, постійно заважати, "заварюючи" тісто. Трохи охолодити, вбити яйце, замісити з рештою борошном до еластичного стану. При необхідності додати воду або борошно. Загорнути в поліетилен на 1 годину.
Натерти на дрібній тертці цибулину, часник пропустити через прес, змішати з фаршем, посолити і поперчити.
Розкачати дуже тонко тісто, нанести шар фаршу, згорнути тугий рулет. Загорнути в плівку, потримати годину в морозилці. Нарізати гострим ножем навскіс на скибочки. Смажити на сковороді під кришкою до готовності.
Просмотров: 660
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, загорнути

Рекомендовані рецепти:

Ватрушка "Ласун"
Рулет з абрикосовим джемом
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Готуємо чапаті
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Пісний шоколадний манник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: