Головна » Статті » Рецепти |
Трикутники з грибами
Інгредієнти: 2 ст.л. рослинного масла; 400 гр. дуже тонко нарубаних шампіньйонів; 1 дрібно порізана цибулина; 1/4 ч.л. сухого тимиана; 2 ст.л. натертого сиру пармезан; 3 аркуша листкового тіста, кожен розміром 40х30 см; розтоплене вершкове масло для обмазки; сіль Нагріти сковороду і обсмажити в ній цибулю. Потім додати туди шампіньйони і посолити за смаком. Смажити приблизно 15 хвилин, поки вся рідина не випарується. Перекласти готову суміш у тарілку, додати кмин і сир пармезан і добре перемішати. Тісто розрізати на смужки шириною приблизно 7 див. Тепер кожну смужку змащуємо розтопленим вершковим маслом і кладемо біля 1 ст.л. начинки. Складаємо один кут смужки по діагоналі, закривши начинку. Коротка сторона смужки повинна з'єднатися з довгою, утворивши прямий кут. Продовжуємо згортати під прямим кутом, щоб вийшла прямокутна упаковка. Так робимо з кожної смужкою. Складаємо наші трикутники швом вниз на несмазанный жиром деко. Змащуємо маслом трикутники і печемо в розігрітій до 220 градусів духовці 10-15 хвилин до рум'яної скоринки. Подавати гарячими. | |
Просмотров: 1391 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |