Головна » Статті » Рецепти

Трикутники з грибами
Інгредієнти:
2 ст.л. рослинного масла;
400 гр. дуже тонко нарубаних шампіньйонів;
1 дрібно порізана цибулина;
1/4 ч.л. сухого тимиана;
2 ст.л. натертого сиру пармезан;
3 аркуша листкового тіста, кожен розміром 40х30 см;
розтоплене вершкове масло для обмазки;
сіль
Нагріти сковороду і обсмажити в ній цибулю. Потім додати туди шампіньйони і посолити за смаком. Смажити приблизно 15 хвилин, поки вся рідина не випарується.
Перекласти готову суміш у тарілку, додати кмин і сир пармезан і добре перемішати.
Тісто розрізати на смужки шириною приблизно 7 див.
Тепер кожну смужку змащуємо розтопленим вершковим маслом і кладемо біля 1 ст.л. начинки. Складаємо один кут смужки по діагоналі, закривши начинку. Коротка сторона смужки повинна з'єднатися з довгою, утворивши прямий кут.
Продовжуємо згортати під прямим кутом, щоб вийшла прямокутна упаковка. Так робимо з кожної смужкою.
Складаємо наші трикутники швом вниз на несмазанный жиром деко. Змащуємо маслом трикутники і печемо в розігрітій до 220 градусів духовці 10-15 хвилин до рум'яної скоринки.
Подавати гарячими.
Просмотров: 1097
Категория: Рецепти |
| Теги: смужки, трикутники

Рекомендовані рецепти:

Закритий лимонний пиріг
Вершково-медові цукерки
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Буженина в тесті
Гречані млинці з пшеничною мукою
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: