М'ясо приготоване за запропонованим рецептом виходить дуже ароматним і дуже-дуже смачним, з італійських продуктів в даному блюді присутні маслини і оливки, а також традиційно італійський соус песто і саме ці складові мають неабиякий вплив на смак готової м'ясної закуски.
Список необхідних продуктів: два кілограми свинини (шийної частини), оливки і маслини, а також оливкова олія, одна морква, кілька зубчиків часнику, соус песто і сіль.
Готується подібна м'ясна закуска вкрай просто, а до того ж просто на диво швидко для такого м'ясної страви. Свинину для початку слід гарненько промити, а потім обсушити за допомогою паперових рушників і в декількох місцях зробити досить глибокі надрізи-кишеньки. З оливок і маслин приготувати пасту-пюре, окремо перемолу і оливки і маслини в блендері з додаванням оливкової олії, після чого наповнити отриманими пюреподібними сумішами надрізи в м'ясі. У ці ж надрезики покласти очищені зубчики часнику, а також почищену й нарізану тонкою довгою соломкою моркву. М'ясо посолити, згорнути в досить тугий рулет і зв'язати, а потім щедро змастити соусом песто. Загорнути одержаний свинячий рулет у фольгу і запікати в гарячій духовій печі протягом однієї години.