Головна » Статті » Рецепти

Буженина на італійський манер
М'ясо приготоване за запропонованим рецептом виходить дуже ароматним і дуже-дуже смачним, з італійських продуктів в даному блюді присутні маслини і оливки, а також традиційно італійський соус песто і саме ці складові мають неабиякий вплив на смак готової м'ясної закуски.

Список необхідних продуктів: два кілограми свинини (шийної частини), оливки і маслини, а також оливкова олія, одна морква, кілька зубчиків часнику, соус песто і сіль.

Готується подібна м'ясна закуска вкрай просто, а до того ж просто на диво швидко для такого м'ясної страви.
Свинину для початку слід гарненько промити, а потім обсушити за допомогою паперових рушників і в декількох місцях зробити досить глибокі надрізи-кишеньки.
З оливок і маслин приготувати пасту-пюре, окремо перемолу і оливки і маслини в блендері з додаванням оливкової олії, після чого наповнити отриманими пюреподібними сумішами надрізи в м'ясі. У ці ж надрезики покласти очищені зубчики часнику, а також почищену й нарізану тонкою довгою соломкою моркву. М'ясо посолити, згорнути в досить тугий рулет і зв'язати, а потім щедро змастити соусом песто. Загорнути одержаний свинячий рулет у фольгу і запікати в гарячій духовій печі протягом однієї години.
Просмотров: 664
Категория: Рецепти |
| Теги: оливки, маслини

Рекомендовані рецепти:

Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Українські пампушки з часником
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Рулет з макової начинкою
Яблучний штрудель з-австрийски
Порційна шарлотка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: