Головна » Статті » Рецепти

Печиво "Яєчня"
Своє таке незвичайне для печива назва ця випічка отримала тому, що за зовнішнім виглядом вона дійсно дуже схожа на яєчню! Печиво виходить напрочуд смачним і дуже оригінальним і цікавим на вигляд, а особливо воно здатне порадувати дітей, адже вони люблять все красиве і незвичайне!

Список необхідних для приготування такого печива інгредієнти: 250 г маргарину (також можна використовувати вершкове масло), одне яйце, 175 грамів борошна, 175 грамів крохмалю, 175 грамів цукрового піску (для тих, хто не надто любить дуже солодке печиво кількість доданого цукру можна зменшити відповідно до смаків та уподобань), один пакетик ваніліну, 75 грамів подрібненого до стану крихти мигдалю, абрикоси (підійдуть свіжі або консервовані плоди, а також можна використовувати абрикоси з рідкого варення, цілі-цілісенькі або половинками) і цукрова пудра.

М'який маргарин або масло змішати з цукром, ваніліном і курячим яйцем, а потім додати просіяне борошно, крохмаль і подрібнений мигдаль і ретельно все це перемішати.
Тісто за допомогою кондитерського мішка викласти на змащене деко у вигляді круглої спіралі, в серединку кожного печива покласти по половинці абрикоса і випікати при температурі духовки 180 градусів близько 15-20 хвилин. Ще гаряче печиво щедро посипати цукровою пудрою або полити глазур'ю.
Просмотров: 701
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво, печива

Рекомендовані рецепти:

Готуємо сушіння
Коржики на кефірі "від бабусі"
Горіхові трубочки
Овочі, запечені з прянощами і медом
Лимонно-горіхові млинці
Шоколадні пряники з начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: